• De Ce Cerneala Eco-Solvent Alba sau Metalica de la Easy Inks? Oferta Promotionala Cerneala Easy Inks Vara 2021

 • De Ce Cerneala Eco-Solvent Alba sau Metalica de la Easy Inks? Oferta Promotionala Cerneala Easy Inks Vara 2021

  Astazi am pregatit o noua campanie promotionala pentru cerneala solvent Easy Inks. Comanda cerneala eco-solvent Easy Inks, alba sau metalica, indiferent de cantitate sau modul de ambalare, primesti gratuit un set de betisoare pentru curatat cerneala (50 buc). Aceasta oferta promotionala este valabila in perioada 20 mai - 31 august 2021 si doar pentru prima comanda cerneala Easy Inks.

  Bestisoarele de curatat cerneala sunt rezistente la solvent, special create pentru a facilita curatarea zonelor din jurul capului de printare al imprimantelor industriale, unde se formeaza pojghita de cerneala – partea inferioara a capului de printare, wiper, captop.

 • Iata cateva informatii utile pentru companiile de print care vor sa acopere si imprimarea cu alb si metalic:

  Imprimarea cu cerneala Easy Inks alba –   opacitatea este la un nivel ridicat, aceasta cerneala alba fiind ideala pentru printurile dubla fata, o aplicatie aleasa din ce in ce mai des de catre clientii finali, motiv pentru care companiile de print isi extind tot mai mult portofoliile.

  De asemenea, culoarea alba a cernelei este utila pentru a accentua diferite detalii din print sau pentru printare pe suprafete media inchise la culoare.

  Easy Inks furnizeaza cerneala eco-solvent white ambalata in cartuse de 220 ml si recomanda consumarea acestora in termen de 6 luni.

  Imprimarea cu cerneala metalica sau silver – culoarea metalic sau silver este disponibila atat in cartuse de 220 ml, cat si in cartuse de 440 ml.

  Cerneala Easy Inks metalica sau silver este o cerneala net superioara celorlate cerneluri metalice de la diversi furnizori, acest lucru fiind determinat de doi factori:

  • Optimizarea timpului de uscare permite printarea cu viteza maxima. Companiile de print care folosesc cerneala Easy Inks metalic nu trebuie sa reduca viteza de print, asa cum fac cei care inca folosesc cerneluri originale. Randamentul ramane ridicat, costurile scad, asigurand un mare avantaj in fata concurentilor.
  • Termenul de valabilitate al cartuselor este de 12 luni. Gratie formulei inovatoare a furnizorului german Easy INKS, si a faptului ca livram intotdeauna cerneala proaspat fabricata, transportata si depozitata in conditii adecvate.

  Imprimante eco-solvent cu cerneala alba si metallica pe care se pot instala sisteme CISS: Roland, Mimaki, Epson SureColor 70600.

  Descopera si oferta imprimante outdoor second hand, lot mai 2021, imprimante ecosolvent LIYU pentru print UV si outdoor, imprimante digitale DTG textile, oferta sisteme CISS.