• Cerneala EcoSolvent Pentru Imprimante Outdoor Print Digital

 • Cerneala Eco-Solvent.ro Pentru Imprimante Industriale Digitale de Mari Dimensiuni

  Cerneala solvent, cerneala eco-solvent, cerneala UV, UV LED, DTG, cerneala Latex, cerneala DYE, Pigment, UltraChrome, Sublimare pentru toate tipurile de imprimante industriale de format mare. Oferim o gama variata de solutii si cerneluri eco solvent pentru imprimante de mari dimensiuni.

  Cerneala pentru imprimante industriale este distribuita catre firmele de productie publicitara din toata tara, in ambalaje de 1 litru si/ sau 5 litri. Toate cernelurile au fise tehnice si de securitate, si sunt omologate pentru piata europeana.

  Printre marcile de cerneala ecosolvent, solvent si cerneala UV DTG pentru imprimante digitale industriale: Apollo, Stetjet, Jetbest, InkTS, InkStar, Nazdar, Fuji-Sericol, DuPont Artistri, Easy. Importurile de cerneluri se fac via avion. In acest fel ne asiguram ca putem furniza intotdeauna clientilor nostri cerneala proaspat iesita din fabrica.

  NOU! Cerneala DTG PIGMENT WATERBASED, cerneala pentru textile (producator cerneala: DuPont Artistri)

  Cerneala Nazdar, cerneala eco-solvent mixabila sau care poate inlocui cerneala Bordeaux fara a fi nevoie de o procedura speciala, cerneala Nadzar foloseste aceleasi profile ICC:

  • Cerneala Nazdar LWS 130 pentru pentru imprimante Mimaki CJV30, JV150/300, CJV150/300 (se folosesc aceleasi profile ICC si poate fi mixabila cu cerneala Bordeaux Fuze 33)
  • Cerneala Nazdar LWS 2000 si Nazdar LWS 202 pentru imprimantele Roland (compatibila cu cerneala Bordeaux Fuze Eco NR sau Bordeaux Fuze Eco PR)
  • Cerneala Nazdar LWS 183 - pentru capete de printare Epson DX4, Epson DX5, Epson DX6, Epson DX7 

  Cerneluri pe baza de solvent - culori CMYKLcLm - cyan, magenta, yellow, black, light cyan, light magenta
  Cerneluri UV - culori CMYKLcLm, W, V - cyan, magenta, yellow, black, light cyan, light magenta, white, varnish (lac )

  Imprimante compatibile: toate imprimantele de format mare care functioneaza pe piata romaneasca.
  Capete de printare compatibile: Toate capetele de printare

 • Cerneala UV - Print 4 Cani, Imprimanta UV LED Apex

 • Cerneala UV - Print Imprimanta Format Mare PZ Maxima Inno

 • Cerneala Eco-Solvent Pentru Imprimante Digitale Industriale

  Cerneala eco-solvent este o inovatie deosebita in domeniul tehnologiei de cerneluri pentru imprimante industriale digitale de mari dimensiuni. Cerneala eco-solvent decrie orice cerneala care nu este realizata pe baza de apa. Compozitia cernelii eco-solvent, prietenoasa cu echipamentele de print digital si cu mediul, contribuie la o mai usoara intretinere a imprimantelor industriale. Calitatea cernelii eco solvent conduce la un consum mai mic decat in cazul cernelurilor clasice.

  Avantaje ale cernelurilor eco solvent pentru imprimante digitale

  • densitatea, granulatia fina, astfel se elimina riscul infundarii sau deteriorarii capului de imprimare;
  • rezistenta de pana la trei ani la exterior, proprietatile anti-zgariere, aduc un plus de calitate;
  • nu contine substante daunatoare, compusi volatili, N-Metil sau Nichel.

  Cerneala eco solvent este compatibila cu toate tipurile de imprimantele de mari dimensiuni.

 • Print Cerneala KMS

 • Print real solvent,100 mp/h

 • Cerneala UV Pentru Imprimante Industriale

  Cerneala UV pe baza de apa pentru imprimante industriale este o solutie care contine in cea mai mare parte apa, coloranti complet dizolvati in ea si componente speciale hidrosolubile. In comparatie cu cerneala eco, cerneala UV are o rezistenta scazuta la actiunea luminii. Avantajul cernelei UV este costul scazut de productie.

  Imprimante compatibile: Toate imprimantele UV sau UV Led care functioneaza pe piata romaneasca
  Capete de printare compatibile: Toate capetele de printare

 • Cerneala UV, Print Pe Suport Rigid

 • Cerneala UV - Print Pe Suport Flexibil

 • Caracteristici Cerneala Imprimante Industriale

  Cerneala eco-solvent de calitate pentru imprimante industriale. Este foarte important ca cerneala sa fie proapspata si de calitate, astfel incat sa se asigure o culoare intensa a printului, rezistenta la apa si la decolorare. In caz contar, capetele de printare ale imprimantelor se pot infunda, cerneala se poate decolora sau poate sa nu adere bine pe material.

  O cerneala de calitate pastreaza capetele de printare intacte (nu se infunda), clientii multumiti (nu li se decoloreaza printul) si angajatii multumiti (cu cat e mai buna cerneala, cu atat pot printa mai rapid). 

  Cerneala eco-solvent pentru imprimante digitale este economica. Desi poate costa un pic mai mult, in realitate este mai economica, pentru ca atunci cand se infunda un cap de printare al imprimantei, se consuma atat solutie de curatare si cerneala pentru a-l desfunda, cat si timp pretios.

 • Doar o cerneala de calitate permite utilizarea la maxima capacitate a unei imprimante industriale. Cerneala eco solvent ofera o imprimare rezistenta si intensa si este utilizata cu incredere pentru imprimante cu viteza pana la 280 mp/ora. Pe de alta parte, utilizarea unor cerneluri de slaba calitate impiedica printarea profesionala cu aceasta viteza. Pentru o imprimare rapida este necesara marirea cantitatii de cerneala si a numarului de pasi executati de imprimanta. In cazul in care se utilizeaza cerneala de slaba calitate, intensitatatea culorilor scade, lucru care nu este de dorit.

 • Configurare Imprimare de Mare Viteza - Pas Cu Pas

 • Alege Eco-Solvent.ro, Furnizorul Tau Pentru Cerneala Imprimante Industriale
  • Experienta de peste 14 ani in piata de productie publicitara din Romania, sute de clienti si imprimante industriale instalate;
  • Gama variata de cerneluri pentru imprimante industriale. Suntem importatori directi cerneluri, imprimante de mari dimensiuni si accesorii imprimante industriale cu provenienta Germania, SUA, Spania, China, Taiwan, Turcia si distribuitori cerneala imprimante digitale de mari dimensiuni cu provenienta Anglia pentru firmele de productie publicitara din Romania. Reusim in acest fel sa acoperim toata gama de produse, oferta variata de preturi si calitate. Cerneala Jetbest din Taiwan este cea de cea mai buna calitate.
  • Stoc permanent de cerneala pentru imprimante de mari dimensiuni, asigurand astfel continuitatea activitatii clientilor nostri;
  • Cerneala eco-solvent de calitate si proaspata. Pentru aprovizionarea cu marfa folosim transportul aerian. Prin comenzi moderate si dese, clientii nostri beneficiaza de calitatea cernelurilor proaspete pentru imprimantele de format mare si de rapiditatea livrarii comenzilor. Transportul maritim al produselor poate fi mai ieftin, insa in acest caz exista riscul ca variatiile de temperatura sa afecteze structura moleculara a cernelurilor si deci calitatea imprimarii.
  • granulatia fina a cernelii eco-solvent pentru imprimante mari elimina riscul infundarii sau deteriorarii capului de tiparire ;
  • Livram cerneala ecosolvent, solvent si cerneala UV in toata tara prin Fan Courier, microbuz. tren, auto, cu livrare gratuita pentru Bucuresti.
  • Flexibilitate si adaptabilitate fata de nevoile clientilor nostri. Din diverse motive, fie ca nu isi calculeaza bine consumul de cerneala, fie apare o comanda noua urgenta, fie se greseste la imprimare, se intampla ca firmele de productie publicitara sa aiba nevoie de cerneala in weekend sau seara. Oricare ar fi motivul pentru care aveti nevoie urgent de cerneala pentru imprimantele industriale, raspundem solicitarilor primite din partea clientilor nostri la orice ora, seara sau in weekend. Daca este nevoie, trimitem comanda chiar si cu microbuzul sau trenul, nu doar prin curierat.

  • Preturi competitive, cu reduceri in functie de cantitate si/sau de fidelitate pentru comenzi cerneala imprimante industriale.

  • Va doriti printuri de calitate, cu miros scazut de solvent, in culorii vii si rezistente la apa, soare si zgarieturi? Comercializam atat cerneala pentru imprimante digitale de format mare cu miros scazut de solvent, cat si cerneala eco-solvent fara miros. Cerneala eco-solvent pentru imprimante industriale are o rezistenta de pana la 3 ani la exterior.
  • Asiguram profile de culoare ( ICC ) – fiecare cerneala are pigmentul ei, noi va ajutam sa identificati exact nuanta culorii dorite sau de care aveti nevoie (ex: culoare rosu Coca Cola). Profilele de culoare difera de la cerneala la cerneala, conteaza numarul de pasi de imprimare, materialul pe care se printeaza etc.
  • Certificare conform standardului de calitate ISO 9001. Toate cernelurile comercializate de noi sunt insotite de fise de securitate, conform normelor in vigoare.
  • Consultanta gratuita pentru alegerea produselor si a cantitatii comenzii in functie de nevoi;

  Cu cernelala eco-solvent.ro, printurile clientilor nostri pot fi gata la timp, de fiecare data la aceeasi nuanta a culorii si veti putea mentine mai mult timp capetele de imprimare ale imprimantelor digitale.

  Contactati-ne pentru oferta personalizata si comenzi cerneala imprimante industriale. Ne face placere sa va ajutam cu gasirea celei mai potrivite solutii pentru nevoile dvs.