• 10% Reducere la Prima Comanda Cerneala Easy Inks si Sisteme CISS Easy Inks pentru Orice Imprimanta Industriala

 • Cautati sistem CISS de alimentare continua cu cerneala a imprimantelor industriale sau cerneala solvent/ pigment/ latex de calitate pentru imprimanta format mare, imprimanta outdoor?

  10% Reducere la Prima Comanda Cerneala Easy Inks + Sisteme CISS Easy Inks pentru Orice Imprimanta  Industriala. Oferta este valabila pentru prima comanda de cerneala Easy Inks, pana pe 30 aprilie 2021.

  Intrun articol anterior, Cerneluri Noi de la EASY INKS, Compatibile cu Orice Imprimanta Industriala, am anuntat despre cerneala EcoFast de la Easy Inks, cerneala pentru toate imprimantele LIYU pe baza de solvent, disponibila in bidoane de 1l sau 5l, cu livrare din stoc.

  Cerneala EcoFast de la Easy INKS este ideala pentru printuri cu rezolutie maxima, care se obtine cu mai putine treceri, comparativ cu celelalte cerneluri. 

  Astazi demaram o oferta promotionala pentru cerneala solvent si sisteme CISS de la Easy Inks. Oferim o reducere de 10% pentru prima comanda de cerneala Easy Inks, sisteme CISS Easy INKS, oferta valabila pana pe 30 aprilie 2021. Prin aceasta promotie dorim sa incurajam testarea calitatii cernelei de la Easy Inks de catre cei care doresc sa imbunatateasca rezultatul final si, implicit, performantele imprimantei outdoor, concomitent cu scaderea reala a costurilor.

  Cerneala Easy Inks oferă culori vii si stralucire profunda datorita calitatii deosebit de ridicate a componentelor sale. Acestea permit un control mai bun al modului de distribuire a picaturii (variable dot – VD). Astfel, este posibil sa se obtina o rezolutie interpolata semnificativ mai buna - cu aceiasi parametri de printare. Prin printarea cu cerneala Easy Inks, se poate ajunge la aceeasi calitate, in mai puțini pasi – fata de cerneala originala. Acest lucru are ca rezultat la economisirea de cerneala si o crestere a productivitătii de pana la 40%, prin alegerea unui mod de imprimare mai rapid. 

  Aflati mai multe informatii si caracteristici ale cernelei Easy Inks, cerneluri solvent, mild solvent, light solvent, pigment, latex de inalta calitate, 100% compatibila cu cernelurile originale, fara substante toxice, cerneala care nu necesita profile de culoare speciale, Perfect Color Match Technology. Cerneala Easy Inks este fabricata in Germania si corespunde cerintelor REACH din Uniunea Europeana.

  De Ce Sa Schimbi Cerneala Actuala a Imprimantei Industriale cu Cerneala Easy Inks:  

  • Cerneala Easy Inks este 100% compatibila cu cerneala originala, se folosesc aceleasi profile de culoare;
  • Trecerea de la cerneala actuala la cerneala Easy Inks se face simplu si rapid, fara a fi nevoie de curatare prealabila;
  • Eficientizarea costurilor rezulta din mai multe directii:
   - cost de achizitie mai mic al cernelei pentru imprimanta industriala, chiar si in cazul cartuselor, si un pret cu pana la 70% mai mic, in cazul sistemelor de alimentare continua cu cerneala (sisteme CISS, cu bidon sau punga);
   -se obtine aceeasi calitate a printului, in mai putine treceri, deci cu mai putina cerneala.
  • Rezistenta sporita a cernelei Easy Inks la UV, zgarieturi, agenti chimici exterior;
  • Cernelala Easy Inks nu are miros, nu contine substante daunatoare;
  • Cerneala Easy Inks este fabricata in Germania, sub un control strict al calitatii.

  Profitati acum de reducerea de 10% pentru prima comanda de cerneala Easy Inks + Sisteme CISS Easy Inks, oferta valabila pana pe 30 aprilie 2021. Pentru oferta personalizata si comenzi cerneala Easy Inks, trimiteti email la office@eco-solvent.ro sau sunati-ne direct la 0722.620.888. Multumim!