• Care Sunt Modalitatile de Plata pentru Achizitia unei Imprimante Outdoor? Leasing, Inchiriere sau Cumparare de Echipamente Tipografice Profesionale pentru Afacerea Mea?

 • Modalitati de Plata pentru Achizitia unei Imprimante Outdoor / Echipament Tipografic Profesional

  Numerar
  Ordin de plata
  Bilet la ordin
  Fila CEC
  Leasing imprimante industriale / echipamente tipografice
  Inchiriere imprimante industriale/ echipamente tipografice

  Termenul de plata se stabileste de comun acord cu fiecare client in parte, in functie de istoricul relatiei comerciale cu acesta, tipul echipamentelor tipografice sau a consumabilelor achizitionate, respectiv valoarea acestora.

  Pentru imprimante UV si echipamente tipografice, oferim discounturi suplimentare:
  >> La plata in avans a acestora
  >> In functie de cantitate
  >> In functie de fidelitate

  Oferta finantare imprimanta outodoor si echipamente tipografice la inceput de an 2019:
  Plata anumitor echipamente tipografice se poate face in rate interne, fara dobanda, 6-24 luni, in functie de valoarea echipamentului, avans, bonitatea clientului.

  Conditii oferta finantare imprimante outdoor, printere UV, echipamente tipografie in 2019:
  Avans minim – 20 %
  File CEC sau BO avalizate, cu scadenta lunara
  Client cu istoric pozitiv

 • Exemplu de Calcul pentru Achizitia Imprimantei Industriale LIYU PZ Maxima 3204:

  Finantare imprimanta outdoor LIYU PZ Maxima 3204:

  Pret achizitie: 14900 Euro + TVA, livrare din stoc

  Rate directe, 24 luni – avans 2980 Euro , 24 rate a cate 496 Euro

  Leasing fara avans, 60 luni - 318 Euro / luna

 • Leasing, Inchiriere sau Cumparare de Echipamente Tipografice Profesionale pentru Afacerea Mea?

  Decizia de achizitie imprimanta outdoor, imprimanta canvas, imprimanta UV, imprimanta ecosolvent, imprimanta obiecte, imprimante textile, aparat gravura laser, cutter plotter cu scanare automata si taiere pe contur, robot de lipit bannere, capsator automat depinde de cat de mult control va doriti asupra procesului. Fiecare modalitate de achizitie are avantaje si dezavantaje, asftel incat totul depinde de detaliile unice ale fiecarei situatii de business.

  Achizitie imprimanta outdoor / echipamente tipografice:
  Incepeti prin a decide cat de mult intentionati sa printati in urmatorii trei sau patru ani. Cu cat planificati sa imprimati mai mult, cu atat este mai eficient sa cumparati imprimantele industriale de care aveti nevoie. In acest caz, achizitia imprimantelor mari nu doar cea mai ieftina optiune, ci si cea care ofera cea mai mare flexibilitate.

  Leasing imprimanta outdoor / echipamente tipografice:
  Leasing-ul este o optiune buna si nu necesita multi bani in avans. Daca afacerea dvs. are foloseste in mod regulat imprimanta industriala sau daca aceasta este principala sursa de venit a business-ului, leasingul este o optiune buna de luat in considerare. In acest caz puteti investi bani in alte lucruri oportune pentru afacere. In plus nu veti avea responsabilitatea mentenantei pentru echipamentele tipografice. Pe termen lung insa, leasing-ul se poate dovedi a fi o optiune mai scumpa.

  Inchiriere imprimanta outdoor / echipamente tipografice:
  O afacere care nu foloseste in mod regulat imprimanta industriala / echipamentele tipografice, ar putea considera inchirierea acestora.

  Ca de obicei, fiecare situatie este unica, astfel incat recomandarea noastra este sa discutati cu un expert Eco-Solvent.ro despre optiunile de finantare si modalitatile de plata pentru imprimanta industriala/ echipamentul tipografic pe care il doriti pentru succesul afacerii dvs.

  Pentru mai multe detalii despre achizitia imprimantei industriale / echipamentului tipografic potrivit pentru nevoile companiei dvs., contactati echipa Eco-solvent.ro sau LIYU ROMANIA, furnizor imprimante industriale, imprimante outdoor, imprimante canvas, imprimante UV, imprimante obiecte, cerneala compatibila, cerneala ecosolvent, cerneala easy inks, aparat gravarer laser, cutter plottere, robot de lipit bannere, capsator automat bannere, trimiteti email pe office@eco-solvent.ro sau sunati direct la numarul de telefon +40722.620.888. Multumim!