• Imprimante Industriale Pentru Print Bannere Format Mare. 6 Secrete Pentru O Achizitie Inteligenta De La Furnizor Imprimante Outdoor LIYU Romania

  • Imprimantele industriale format mare printeaza sute de metri patrati in mai putin de o ora. Imprimantele outdoor sunt utilaje tipografice folosite de catre firmele de productie publicitara, arhitecti si designeri pentru imprimare bannere stradale, print mesh-uri si tablouri canvas, imagini de mari dimensiuni printate pe orice tip de material.

    O firma de productie publicitara cu volum de activitate are nevoie de o imprimanta industriala cu viteza mare de executie, o imprimanta UV de mari dimensiuni care sa livreze printuri de calitate, cu rezolutie buna.

    6 Secrete Pentru Achizitia Unei Imprimante Industriale De La Furnizor Imprimante Outdoor LIYU Romania . Care Este Imprimanta de Mari Dimensiuni Perfecta Pentru Firma Mea De Productie Publicitara? 

    Cei mai importanti factori de luat in considerare pentru achizitionarea unei imprimante industriale sunt: eficienta acesteia (rapiditate, fiabilitate, costuri de exploatare) si calitatea imaginii print-ului final. Pentru cea mai buna decizie de achizitie, analizati atat performanta per ansamblu a imprimantei industriale outdoor, cat si masura in care aceasta indeplineste functiile si caracteristicile necesare pentru proiectul specific de printing.

    1. Performanta Imprimante Industriale De Mari Dimensiuni

    Imprimantele format mare pot confectiona bannere si postere uriase in cateva minute. Desi viteza de printing este foarte importanta, pe termen mediu si lung, o viteza buna de printare fara calitatea printului final nu ajuta in obtinerea rezultatelor dorite. Ca orice business de succes, firma de produstie publicitara doreste sa obtina nu doar rapiditate, ci produse finale de calitate si clienti fideli. Prin urmare, pentru achizitie luati in considerare o imprimanta outdoor care este nu doar rapida, ci ofera calitate.

    Un print de calitate reala nu este neaparat cel care se obtine la cea mai mare viteza. Cele mai bune imprimante industriale au capetete de imprimare de inalta rezolutie si permit o printare precisa chiar si la viteze de print mari si foarte mari.

    Cautati o imprimanta industriala cu o rezolutie minima de printare 360 dpi. Pentru a imprima mai bine intr-o directie decat in cealalta, este comun ca imprimantele sa aiba valori inegale pentru lungime si latime dpi. Cu cat este mai mare rezolutia de printare, cu atat mai bine in ceea ce priveste calitatea generala a imprimarii.

    Imprimantele outdoor LIYU poseda combinatia optima intre viteza si rezolutie. Imprimantele industriale LIYU pe baza de solvent (LIYU solvent printer) au o rezolutie de printare care variaza intre 360 x 1440 dpi – 720 x 2880 dpi si o viteza maxima de printare de 120 mp/ ora – 280 mp/ ora.

    1. Caracteristici si Componente Imprimante Industriale

    O imprimanta industriala cu minim de capabilitati poate fi achizitionata la un pret rezonabil. Pentru cele mai bune rezultate insa, adevarul este ca aveti nevoie de o imprimanta outdoor echipata cu caracteristici care sa corespunda in totalitate cu nevoile specifice ale proiectelor dvs. de printing.

    Fiabilitatea unei imprimante mari outdoor, calitatea printului si usurinta in exploatare sunt factori stransi legati de urmatoarele componente: feeding cu servomotor, preincalzire, vacuum, uscare rapida, take up.

    Imprimantele industriale LIYU PZ Maxima Inno pe baza de solvent sunt dotate cu:

    • 4 sau 8 capete de imprimare Konica Minolta
    • Sine THK (cai de rulare cu profil de inalta precizie)
    • Motor si controller marca Panasonic
    • Soft RIP Photoprint Cloud – posibilitatea realizarii de profile ICC pentru orice rezolutie, viteza sau material.
    • Soft printare dedicat – Lyprint – care permite printarea cu 3 tipuri de linie: Feather Normal  Feather Wave, Custom Feather
    • Reglaj tensiuni capete
    • Presiune negativa
    1. Suport Printing sau Material Media Compatibil cu Imprimantele Outdoor

    Inainte de a lua o decizie de achizitie asupra unui model de imprimanta outdoor, intotdeauna luati considerare atat nevoile proiectelor dvs. de printing, cat si suportul de printing sau materialul pe care veti imprima.

    Majoritatea utilajelor de imprimat format mare pot printa pe diverse materiale, inclusiv backlit film printing (afisele publicitare pe care le vedeti adesea afisate la fatada magazinelor si restaurantelor, iluminate din spate prin LED sau lampi fluorescente).

    Materiale de printing compatibile cu imprimantele industriale LIYU PZ Maxima Inno pe baza de solvent:  frontlit, backlit film, mesh, autocolant, hartie, plasa pentru constructii, role de material textil (acesta din urma trebuie sa fie compatibil cu cernelurile solvent sau eco-solvent).

    1. Cerneluri Compatibile Imprimante Industriale Outdoor

    cerneala textile DTG eco-solvent.roImprimantele industriale sunt proiectate de catre producatori pentru a fi utilizate cu anumite tipuri de cerneala. Rareori imprimantele accepta alt tip de cerneala decat acela pentru care a fost proiectata. Prin urmare, inainte de achizitia unei anumite imprimante outdoor, aflati despre cerneala compatibila, preturi si surse de achizitie.

    Daca produsul final printat (banner, mesh, autocolant etc.) va fi afisat outdoor, cerneala solvent sau cerneala eco-solvent este cea mai buna optiune de luat in considerare. Cerneala solvent este foarte rezistenta la intemperii, culoarea se pastreaza pentru mult timp, insa mai putin prietenoasa din punct de vedere ecologic. Ca varianta alternativa, recomandam cerneala eco-solvent, mai putin toxica si aproape la fel de aderenta ca cerneala solvent.

    Pentru un banner cu culori mai vii si mai luminoase, puteti considera achizitia unei imprimante industriale care foloseste cerneala UV. Daca imprimanta industriala este echipata corespunzator cu lampi pentru uscare cerneala, printurile cu cerneala UV pot fi aplicate in siguranta, fara fisuri, in jurul altor suprafete.

    Imprimantele LIYU sunt dotate cu lampa infrarosu si ventilatoare pentru uscarea ultra-rapida a cernelei.

    1. Dimensiuni Imprimante Industriale Outdoor

    Imprimantele industriale outdoor sunt masini de print format mare care cantaresc adesea sute de kg (peste 180 kg). Prin urmare, inainte de achizitie, cunoasteti dimensiunile acestei imprimantei si asigurati-va ca aveti spatiu suficient pentru instalarea, punerea in functiune si utilizarea acestui echipament masiv de printing.

    Instalarea si instructajul pentru utilizarea imprimantelor LIYU este oferita gratuit de catre echipa Eco-Solvent.ro, furnizor printere outdoor pentru Romania.

     

    1. Pret Imprimante Industriale, Garantie si Suport Post Vanzare Oferit de Catre Furnizorul De Printere Industriale Outdoor

    Suport Oferit de Catre Furnizorul De Printere Industriale Outdoor. Asigurati-va ca primiti raspunsuri complete pentru orice intrebari, detalii de functionare si intretinere a imprimantelor industriale pe care doriti sa le achizitionati. Puteti gasi raspunsuri pentru intrebarile dvs. direct de la furnizorul de imprimante outdoor, cat si pe cont propriu, in urma cautarilor pe internet sau direct din manualul de utilizare furnizat de producator.

    Echipa Eco-Solvent.ro, furnizor imprimante industriale, raspunde prompt fiecarei solicitari primite din partea clientilor sai, preluam comenzi imprimante outdoor si cerneala imprimante digitale industriale si in afara orelor de program, dupa ora 17:00 sau chiar si in weekend.

    Garantie imprimante industriale outdoor. Oricare ar fi celelalte optiuni de servicii sunt, intotdeauna interesati-va despre si investiti intr-o garantie pe termen lung. Multe imprimante industriale vin cu o garantie standard de un an.
    Imprimantele industriale LIYU au o garantie de pana la 2 ani (fara limita de kilometri).

    Pret imprimante industriale si conditii de plata. Pretul imprimantelor industriale LIYU pe baza de solvent porneste de la 13.500 euro si poate ajunge, in functie de caracteristici, performanta, modalitate de plata, pana la 31.000 euro.

    Imprimante outdoor cu plata in rate. Pentru  a veni in suportul clientilor nostri, firmele de productie publicitara, pentru achizitia imprimantelor outdoor LIYU am inclus posibilitatea platii in rate fara dobanda.

    Program buyback imprimante industriale si cutter plotter vechi
    Aveti o imprimanta industriala outdoor sau un cutter plotter vechi? Aflati cum puteti sa castigati bani cu programul buyback destinat tipografiilor si firmelor de productie publicitara.

    Imprimante format mare: concluzii si recomandari

    Imprimantele de mari dimensiuni folosesc cerneala compatibila cu materialul pe care se printeaza (hartie, material textile, banner). Intotdeauna luati in considerare intemperiile la care bannerul/ materialul final printat va fi supus in aer liber. Este important sa achizitionati cerneala de calitate, care este mentina culorile stralucitoare si rezistente in timp.

    Cele mai bune imprimante outdoor nu sunt neaparat cele mai rapide, ci acelea care reusesc sa echilibreze o viteza decenta de printare cu o rezolutie foarte buna, cele care ofera un set  de caracteristici si o varietate de optiuni, printre care: materiale compatibile de printing, pret imprimanta format mare, modalitati de plata disponibile, garantie si suport post-vanzare.

    Promptitudinea, experienta furnizorului in domeniul pietei de materiale publicitare outdoor si consultanta de calitate pe care acesta o poate oferi pentru a va ajuta sa faceti o achizitie inteligenta a imprimantei industriale sunt esentiale pentru succesul afacerii dvs.

    Cu peste 10 ani experienta, Eco-Solvent.ro este furnizor imprimante industriale si cerneala ecosolvent, solvent si cerneala UV, suntem specializati in vanzarea de imprimante digitlale outdoor de mari dimensiuni pentru firme de productie publicitara si tipografii. Reprezentam si comercializam, in exclusivitate pentru Romania, imprimantele de mari dimensiuni marca LIYU (imprimante mari pentru bannere, autocolante, mesh-uri, hartie, etc.), imprimante RTR (roll to roll), imprimante UV Flatbed format mare si imprimante industriale mici marca APEX: imprimante textile DTG (print direct to garment – imprimante tricouri, imprimante textile), imprimante UV Flatbed (print pe orice suport rigid).

    Pentru mai multe detalii si comenzi imprimante industriale outdoor, imprimante textile, piese si accesorii imprimante format mare, comenzi cerneala printere outdoor, contactati-ne cu incredere. Va multumim!