• Imprimanta hibrid UV LED LIYU INNO pentru print indoor sau outdoor a fost expusa de catre noi in cadrul evenimentului Print & Sign si Digital Signage 2017, Romexpo, Bucuresti.

  Cei care au reusit sa ajunga la standul nostru expozitional anul acesta au avut ocazia sa vizualizeze demo live cu imprimanta outdoor & indoor LIYU INNO si sa se convinga astfel de calitatea printarii digitale UV a unui unui backlit textil cu acest printer.

  Pentru aceia dintre voi care sunt interesati de multe detalii, tendinte si noi oportunitati de achizitii in domeniul tiparului digital de format mare, am decis sa venim in ajutor cu raspunsuri pentru cele mai intalnite intrebari ale clientilor si vizitatorilor nostri legate de imprimanta UV LED LIYU INNO.

  Desigur, cele mai des intalnite intrebari despre printerele digitale UV pentru format mare sunt legate de performanta, caracteristici, pret, posibilitati de finantare, cerneala compatibila si suport oferit. Mai multe informatii despre aceste aspecte puteti gasi si aici:
  Imprimante Industriale Pentru Print Bannere Format Mare. 6 Secrete Pentru O Achizitie Inteligenta De La Furnizor Imprimante Outdoor LIYU Romania

  De Ce Imprimanta HIBRID UV LED LIYU INNO Pentru Print Outdoor de Calitate?

  1.Care sunt cele mai bune printere UV LED Hibrid?

  Recomandam imprimanta Hibrid UV LED LIYU INNO ca una dintre cele mai bune optiuni pentru print format mare de calitate la costuri avantajoase de achizitie si mentenanta. Aceasta imprimanta industriala outdoor & indoor beneficiaza de fiabilitate foarte buna, design ce ofera o stabilitate excelenta, caracteristici tehnice avantajoase si pret competitiv (vezi mai jos).

  Cele mai multe imprimante UV folosesc lampi LED. Exista si alte tipuri de lampi, insa putem afirma ca lampile UV sunt cele mai bune.

  Fiabilitate imprimanta UV LED INNO LIYU:

  • motor si controller Panasonic
  • cai de rulare THK
  • lampi LED garantate 20.000 ore

  Eficienta imprimanta UV LED INNO LIYU:

  • Printuri cu uscare instantanee, cu 2 lampi LED
  • Iluminare LED suprafata printata
  • 2 module luminoase integrate, pentru inspectarea calitatii printului
  • Sistem Take-up pentru textile ( tensionare reglabila )
  • Presiune negativa

  Perfomante imprimanta UV LED INNO LIYU:

  • rezolutie maxima: 720 x 2880 dpi
  • viteza: pana la 190 mp / ora

  Pret imprimanta UV Flatbed LED INNO LIYU vs Beneficii pe termen mediu si lung:

  • Investitie initiala moderata – de la 32.500 Euro
  • Consum redus de cerneala
  • Piese si consumabile de calitate, la preturi avantajoase

  2. Care sunt caracteristicile tehnice importante pentru o imprimanta UV LED Inkjet?

  Imprimanta UV LED INNO marca LIYU poate printa materiale textile, backlit, mesh, bannere outdoor de mari dimensiuni cu o calitate deosebita a printului si rezolutie excelenta.

  Caracteristici tehnice importante ale imprimantei UV LED LIYU INNO:

  5 capete de printare Konica Minolta 1024MHB sau 1024iMHE-D, CMYKW

  Versatilitate: sistem hibrid

  Imprimare din rola: steag, backlit textil, backlit , banner ( alb, transparent , culori inchise ), textile sintetice, autocolant (alb, transparent , culori inchise ), hartie, mesh, plasa pentru contructii

  Imprimare pe rigid: forex, plexiglas, carton, (h max: 5 mm) – alb, transparent, culori inchise

  3.Care sunt posibile costuri suplimentare de exploatare pentru imprimantele UV LED?

  Inainte de achizitia propriu zisa a unei imprimante industriala outdoor este foarte important si va recomandam sa cunoasteti nu doar costul de achizitie al imprimantei hibrid, dar si eventualele costuri suplimentare de exploatare si mentenanta.

  Printre posibilie costuri suplimentare de exploatate si mentenanta a imprimantei UV LED sunt:

  • Training si instalare – este inclus in pretul de achizitie? In ce consta acest training?

  Pentru imprimanta UV LED LIYU, costul de training si instalare este inclus in pretul de achizitie.

  • Suport tehnic – aveti incredere furnizorul de imprimante industriale pentru colaborare si suport pe termen mediu si lung?

  Cu peste 11 ani experienta, Eco-Solvent.ro este furnizor imprimante industriale si cerneala ecosolvent, solvent si cerneala UV, distribuim imprimante outdoor pentru firme de productie publicitara si tipografii. Asiguram suport tehnic pentru produsele comercializate si consideram ca fiecare client al nostru este un partener de incredere.

  • Software – printerele UV digital au inclus un RIP software cu functii foarte importante in ceea ce priveste punerea in functiune a imprimantei UV si costul printului. Este acest software inclus in pret?

  Pentru imprimanta digiala UV INNO LIYU, RIP software este inclus in pretul de achizitie.

  Pentru mai multe detalii si indrumare legat de procesul de selectare si achizitie a imprimantei UV LED potrivite pentru nevoile companiei dvs, contactati echipa Eco-solvent.ro sau LIYU ROMANIA, furnizor imprimante industriale, trimiteti email pe office@eco-solvent.ro sau sunati direct la numarul de telefon +40722.620.888. Multumim!

 • Imprimanta Hibrid UV LED INNO LIYU - Demo