• Nou! Imprimanta Outdoor 5.3 m UV LED sau EcoSolvent LIYU PLATINUM FS53

 • Imprimanta Outdoor 5.3 m UV LED sau EcoSolvent LIYU PLATINUM FS53 reprezinta solutia perfecta pentru firmele de productie publicitara care doresc sa achizitioneze o imprimanta UV industriala pentru a imprima bannere si backlits format mare de calitate superioara.

  Clientii asteapta astazi solutii ecologice si calitate mult mai mare pentru bannere format mare si backlits. Acesta este unul dintre motivele pentru care am adaugat in oferta noastra imprimanta de format ultra mare de la LIYU, respectiv imprimanta UV roll to roll sau imprimanta solvent industriala de 5.3 m latime.

  Imprimanta UV Outdoor de 5.3 m latime de la LIYU duce imprimarea in format mare la un nivel superior de calitate.

  De Ce Imprimanta Outdoor 5.3 m? Caracteristici Imprimanta Outdoor 5.3 m UV LED sau EcoSolvent LIYU PLATINUM FS53, model 2021:

  1. Versatiliate imprimanta outdoor 5.3 m: 

  2. Stabilitate si robustete imprimanta UV industriala 5.3 m:

  Sasiul solid aduce un plus de stabilitate si faciliteaza printarea perfecta pe intreaga latime a imprimantei de 5300 mm de printare, fara a aparea efectul de sageata

  3. Viteza de print outdoor: pana la 400 mp / h, rezolutie de indoor – pana la 2880 dpi

  4. Ultra precizie de print a imprimantei industriale outdoor de 5,3 m: 

  Pana la 12 capete de printare Konica Minolta 1024i – 6 pl, varf absolut de gama, picatura variabila, reglaj temperatura din soft.
  Rezolutie maxima de printare: 720 x 2880 dpi
  Viteza maxima de printare: 400 m2 / ora
  Latime utila imprimanta UV format mare: 5300 mm

  5. Design user friendly imprimanta 5.3 m: 

  Incalzire subtancuri cerneala si placa fixare capete
  Spatiu dedicat gazduire computer, monitor, tastatura
  Sisteme anticoliziune si antistatice integrate (montate pe car, langa capetele de printare, asigura functionarea optima a acestora, in conditii de maxima siguranta)

  Estimare consum cerneala
  Contorizare automata (m2/printati) 

  6. Imprimanta outdoor de 5.3 m permite imprimarea pe o gama larga de materiale:

  Materiale compatibile print imprimanta UV outdoor 5.3 m: autocolant, mesh, banner, hartie, backlit standard sau textil, alte materiale textile pentru print

  Imprimanta UV outdor de format 5.3 m poate imprima direct pe materiale diverse si este eco-friendly. Cu aceste doua mari avantaje, este posibil ca acesta imprimanta outdoor inkjet de 5.3 m, printer wide format de mare viteza, rezolutie inalta si durabilitate sa fie alegerea perfecta pentru printul industrial UV outdoor de calitate superioara.

  De asemenea, pretul imprimantei UV outdoor de 5.3 m de la LIYU este unul foarte competitiv in comparatie cu cel al altor branduri de pe piata.