• 10 Beneficii ale Printarii cu Imprimantele UV Flatbed Pentru Firmele de Productie Publicitara

 • Imprimantele UV flatbed sunt reprezentative pentru avansul tehnologic  din industria productiei publicitare. Cum stim insa ce model de imprimanta UV sa alegem pentru achizitie? Pentru a va ajuta sa luati cea mai buna decizie in ceea ce priveste achizitia unui model de imprimanta UV outdoor este important sa luam in considerare modalitatea in care acest printer poate aduce beneficii privind productivitatea si profitul afacerii.

  Ce este printarea UV?

  Imprimarea UV sau imprimantele UV inkjet  utilizeaza un proces similar cu cel al imprimantelor solvent sau imprimantele pe baza de apa in sensul ca reusesc sa faca cerneala sa adere pe un mediu de print.  Tehnica folosita de imprimanta UV flatbed pentru printare este diferita insa.

  Imprimantele UV folosesc o cerneala care contine un “initiator” de fotografie care, atunci cand este expus la lumina UV converteste cerneala intrun polimer solid si o adera pe suportul media – un proces numit “intarire”. Pare destul de simpu, nu-i asa? Poate fi simplu, insa este un salt tehnologic considerabil care ofera cateva beneficii cu adevarat semnificative pentru firma dvs. de productie publicitara.

  10 Beneficii ale imprimarii UV pentru afacerea dvs.

  1. Imprimati pe o gama mult mai larga de substraturi. Spre deosebire de multe alte procese de imprimare, cernelurile UV se aplica pe aproape orice suprafata. Sunt firme de productie publicitara care au folosit imprimanta UV flatbed pentru a tipari pe unele suprafete destul de neobisnuite – de la panza manuala si CD pana la beton, lemn, metal, plastic si placi ceramice.
  1. O noua lume de posibilitati creative de print. Versatilitatea imprimantelor UV ofera un potential creativ urias pentru afacerea si clientii dvs. Utilizati imprimante UV outdoor pentru semnele interioare, exterioare si cu iluminare din spate, POP-uri, afise, ambalaje pentru vehicule, impachetari pentru cladiri, dulapuri etc.
  1. Spuneti la revedere pre-tratarii suprafetelor si hartiilor acoperite. Cernelurile UV ofera o adeziune optima fara a fi nevoie de pre-acoperire, ceea ce se traduce in economie de timp. Cumpararea substratului netratat se traduce, de asemenea, intr-o economie de cost pentru dvs. Singura exceptie de la aceasta regula este printarea pe sticla. O imprimanta UV poate manipula sticla, dar este nevoie de un tratament pre-tratament sau de amorsare pentru o legatura permanenta. 
  1. Timpul de uscare mai rapid inseamna viteze de productie mai rapide. Procesul UV este inca realizat pentru productie si poate pompa din productia publicitara cu o viteza si o precizie impresionanta. Cernelurile UV se usuca aproape instantaneu, in functie de culoarea cernelei si intensitatea luminii UV. Acest lucru se traduce in viteze mari de operare.
  1. Imprimati mai multe straturi de culori in acelasi timp. Imprimantele cu printare UV pastreaza suportul media stationar, iar careta, care tine capetele de imprimare, se deplaseaza peste suport. Acest lucru permite imprimarea simultana a mai multor straturi de imprimare, inclusiv cerneala alba sau lacuri spot pe zonele evidentiate ale suportului media.
  1. O mai buna saturatie a culorii pe solide si substraturi. Imprimantele UV inkjet produc imagini consecvente de la substrat la substrat, chiar si pe medii intunecate si transparente. 
  1. Produsul final tiparit este rezistent la decolorare, frecare, umiditate si caldura. Deoarece cerneala a fost transformata intr-un polimer si a fost deja expusa la niveluri maxime de lumina UV, este foarte durabila si rezistenta. 
  1. Reducerea multor lucrari de finisare care consuma mult timp. Majoritatea rezultatelor imprimate cu UV nu necesita laminare, ceea ce reduce costurile si timpul de productie. Imprimantele UV pot fi imprimate direct pe substraturi rigide, ceea ce elimina timpul si costul de montare.
  1. Mai sanatoase pentru locul de munca si pentru planeta. Cernelurile UV, spre deosebire de cernelurile pe baza de solventi, nu necesita alcool izopropilic si emit in atmosfera foarte putine si, in unele cazuri, nu exista compusi organici volatili (COV), astfel incat nu este nevoie de aerisire. Acest lucru creeaza un mediu de lucru mai placut si mai sigur pentru personalul dvs.
  1. Veti salva chiar si la factura de electricitate. Imprimantele latex folosesc caldura pentru a usca cerneala si pentru a extrage o cantitate mare de energie pentru a crea aceasta caldura. Acest consum de energie poate compensa foarte bine orice avantaje „ecologice” ale cernelurilor ecologice. Nu la fel cu imprimantele UV care folosesc mercur / cuart sau lampi cu LED-uri pentru intarire, mai degraba decat caldura. Lampile cu mercur / cuart dureaza aproximativ 600 de ore, dar LED-urile sunt cele mai ecologice, au o durata de pana la 10.000 de ore, fara a folosi prea multa energie.

  Printing cu creativitate maxima

  Consideram ca imprimarea cu jet de cerneala UV este aproape o forma de arta creativa pe cont propriu. Posibilitatile sunt nesfarsite si limitate doar de creativitate. Este o tehnologie care capteaza rapid datorita potentialelor beneficii pe care le ofera unei industrii competitive si provocatoare.

  Imprimanta Industriala UV Flatbed LIYU KR   este recomandarea noastra in ceea ce priveste imprimarea bazata pe tehnologia UV. Acesta este un printer UV flatbed cu un cost relativ scazut de achizitie si de exploatare. In plus, beneficiati de instalare si scolarizare gratuit, iar plata se poate face si in rate, fara dobanda. Pentru mai detalii in legatura cu imprimante UV Flatbed LIYU KJ, va rugam sa solicitati oferta.

  Ne-ar face placere sa cunoastem experienta dvs. Cum credeti ca ar afeta achizitia unei  imprimante UV productia si profitul firmei dvs.?

  Pentru mai multe detalii si indrumare legat de procesul de selectare si achizitie a imprimantei UV LED potrivite pentru nevoile companiei dvs., contactati echipa Eco-solvent.ro sau LIYU ROMANIA, furnizor imprimante industriale, trimiteti email pe office@eco-solvent.ro sau sunati direct la numarul de telefon +40722.620.888. Multumim!