• Easy Inks este o cerneala de calitate, produsa in Germania si compatibila cu orice imprimanta industriala.

  Pentru eficientizarea costurilor de printing, aflati despre Oferta Sisteme CISS de Alimentare Continua cu Cerneala a Imprimantelor Industriale 
   

  Cerneala Easy Inks este preferata de catre firmele de productie publicitara

  Productie cerneala ecosolvent, pigment, ultrachrome, latex durabila, realizata integral in Germania, sub indrumarea specialistilor cu experienta de peste 20 ani in domeniu. Cernelurile Easy Inks sunt compatibile cu toate imprimantele industriale.  Controalele interne si externe din fabrica asigura in mod constant o calitate ridicata a cernelurilor ecosolvent.

  Calitatea cernelurilor ecosolvent Easy Inks este apreciata de catre clienti. Cernelurile sunt produse in conformitate cu normele europene si reglementarile de siguranta. Aceasta inseamna nu numai standarde ridicate de mediu si sociale in productie, ci si siguranta fata de utilizator: toate cernelurile corespund cerintelor REACH din Uniunea Europeana. Cernelurile Easy Inks sunt corect etichetate si expediate cu fisele tehnice de siguranta corespunzatoare.

  Asociatia profesionala germana pentru produse energetice, textile, electro si media (BG ETEM) a confirmat ca cernelurile Easy - spre deosebire de o serie de cerneluri originale - nu contin niciun fel de ingrediente reprotoxice.

  Din motive de protectie a angajatilor si deoarece nu contin substante toxice, cernelurile ecosolvent Easy Inks sunt preferata de catre firmele de productie publicitara.

  Avantaje Cernealuri Easy Inks: Productivitate mai mare, mai multa siguranta

  Cernelurile Easy au fost dezvoltate ca urmare experientei producatorului, dar si pe baza feedback-ului utilizatorilor. Cernelurile ecosolvent sunt pe deplin compatibile cu cernelurile originale ale producatorului, ceea ce inseamna pe de o parte ca nu este necesara inlocuirea inutila a pieselor imprimantelor industriale care intra in contact cu cerneala (furtunuri, filtre , damperi, etc ), iar pe de alta parte nu este necesara nici o regenerare costisitoare a profilelor ICC.

  Trecerea la cernelurile Easy este usoara si ofera multe avantaje. Printre acestea, cernelurile Easy sunt rezistente la zgârieturi, substante chimice si alcoolice. In aceste situatii, acestea depasesc o multime de cerneluri originale.

  Cernelurile Easy Inks ofera culori vii si stralucire profunda. Acest lucru se datoreaza calitatii deosebit de ridicate a componentelor sale. Acestea permit, de asemenea, un control mai bun al modului de distribuire a picaturii (variable dot – VD ). Astfel, este posibil sa se obtina o rezolutie interpolata semnificativ mai buna - cu aceiasi parametri de printare.

  Cerneala Easy pentru imprimantele industriale poate furniza aceeasi calitate cu cerneala originala, printand in mai putin pasi. Acest lucru are ca rezultat o crestere a productivitatii de pana la 40% prin alegerea unui mod de imprimare mai rapid si, de asemenea, economisirea de cerneala.

  Cerneala Easy Ink se comercializeaza la litru, in bidoane sau cartuse. Termenul de livrare pentru cerneala ecosolvent este din stoc, sau 3-5 zile lucratoare de la lansarea comenzii.

  Pentru mai multe detalii si comenzi cerneala ecosolvent Easy Inks, oferta pret sisteme CISS de alimentare cerneala imprimante industriale, comenzi imprimante industriale outdoor, imprimante tricouri, piese si accesorii imprimante ecosolvent, completati formularul de contact sau sunati-ne direct la 0722.620.888. Multumim!

  Cu peste 11 ani experienta, Eco-Solvent.ro este furnizor imprimante industriale si cerneala ecosolvent, solvent si cerneala UV, distribuim imprimante outdoor pentru firme de productie publicitara si tipografii. Reprezentam si comercializam, in exclusivitate pentru Romania, imprimantele de mari dimensiuni marca LIYU (imprimante mari pentru bannere, autocolante, mesh-uri, hartie, etc.), imprimante RTR (roll to roll), imprimante UV Flatbed format mare si imprimante industriale mici marca APEX: imprimante textile DTG (print direct to garment - imprimante tricouri, imprimante textile), imprimante UV Flatbed (print pe orice suport rigid).